Halálos baleset történt egy vidámparkban : Videó!

Forrás: Instagram/madartistairbrush -
halál baleset Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű baleset történt nemrég Ohióban, videó is készült a vidámparki tragédiáról. 

Elképesztő eset történt egy Ohió állami vásáron. Egy gyorsan száguldó forgóhinta egyik üléssora szakadt le menet közben, ketten a levegőbe repültek. Helyi idő szerint szerda este, 8 óra után történt, a vásár első napján. A szerencsétlenségben heten megsérültek, egy áldozat pedig életét vesztette.

A balesetben többen is megsérültek, egy 18 éves fiú pedig életét vesztette Forrás: Instagram/madartistairbrush

Az elhunyt egy 18 éves fiú, aki a baleset következtében a levegőbe repült, majd a betonba csapódott. A sérültek közül hárman kritikus állapotban vannak. Az esetről számtalan felvétel készült, hiszen a mit sem sejtő sorban állóknak fogalmuk sem volt arról, hogy épp egy tragédiát fognak rögzíteni.

Az ohiói kormányzó elrendelte a vásár területén lévő összes hasonló játék működésének felfüggesztését, és kizárólag egy alapos vizsgálat után lehet őket újra üzembe helyezni. Kiderült, hogy a balesetet okozó játékot a helyszínen szerelték össze, és több tesztkörön is átesett az élesítés előtt, mégis megtörtént a katasztrófa - írta meg a DailyMail.

Sajnos ehhez hasonló tragédiákról már több vidámpark és cirkusz esetében is beszámoltunk, de vannak olyan kirívó esetek, amiket nem lehet egy könnyen elfelejteni.

5 sokkoló halálos baleset, ami vidámparkokban történt

Vidámparkba szórakozni megyünk, és amikor belépünk a kapun, nem gondoljuk, hogy ez a kikapcsolódás akár végzetes is lehet. Íme, öt borzalmas haláleset, ami vidámparkokban történt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.