46 évesen meghalt a szteroidozó testépítő, Rich Piana

Forrás: Instagram/Rich Piana -
halál Rich Piana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen követték Rich Piana testépítőt a közösségi oldalakon, de a való életben nem volt követendő példa az, amit csinált. Izmait ugyanis szteroidokkal növelte 18 éves kora óta. 46 évesen egy kórházban hunyt el túladagolás miatt.

Büszke volt arra Rich Piana, amit elért, és egy pillanatig sem fordult meg a fejében, hogy a sok szteroid egyszer még problémákat okozhat. A testépítő vállalta, hogy 18 éves kora óta szereket szed izmai növeléséért, de ez látszott is rajta. Nem kellett szakértőnek lenni ahhoz, hogy bárki kiszúrja, hatalmas méretei természetellenesek.

46 éves korában elhunyt Rich Piana Forrás: Instagram/Rich Piana

Minden szakértő és barát könyörgött neki, hagyjon fel a szerek használatával, de ő ügyet sem vetett a féltő szavakra. Sajnos meglett az eredménye. A hírek szerint ugyanis túladagolás miatt került kórházba, és több mint két hétig kómában feküdt, mielőtt péntek reggel távozott volna az élők sorából - írja a The Sun. A 46 éves testépítőt rengetegen gyászolják a közösségi oldalakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.