Várpalotai körhintabaleset: megszólalt a kómában fekvő áldozat apja

Forrás: Facebook -
Körhinta baleset Várpalota
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várpalotai körhintabaleset legsúlyosabban sérült áldozata jelenleg kómában fekszik a kórházban. Már átesett egy kétórás életmentő koponyaműtéten. Édesapja elmondta, az orvosok semmi biztatót nem tudnak mondani. 

Hatan zuhantak ki a várpalotai körhintából, két embert életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Egyikük, Krisztofer a hintától 10 méterre, az útra esett. Őt szombaton megműtötték, de egyelőre altatásban tartják. Jelenleg is válságos az állapota.

A körhintából hatan zuhantak ki Forrás: Facebook

nagyjából kétórás, életmentő koponyaműtéten esett át, jelenleg válságos állapotban fekszik

Blikknek

A szakértők azt mondják, az ilyen hintákra komoly előírás vonatkozik, és évente felül is kell viszgáltatni, a napi ellenőrzést pedig a működtetőnek kell ellátnia.

A várpalotai polgármester szerint minden papírja rendben volt a körhintának.

"Márciusban Olaszországból rendeltem egy az itthon kaphatóaknál terhelhetőbb alkatrészt. Az lehetett hibás" - mondta Greznár Attila, az üzemeltető. A rendőrség nyomozást indított, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.