Lady Gaga tetoválását varratják magukra a nemi erőszak áldozatai: fotó

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak metoo Lady Gaga tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A #metoo után közös tetoválással fognak össze a szexuális erőszak túlélői a közösségi oldalakon. Mindenki azt a mintát varratja magára, melyet körülbelül egy éve Jacqueline Lin illusztrátor tervezett, aki szintén áldozat volt.

Lady Gaga a 2016-os Oscar-gálán énekelte el a nemi erőszakról szóló számát, az énekesnőt 19 évesen erőszakolták meg. Sokáig hallgatott arról, ami vele történt, de úgy döntött, hogy kiáll ezzel is erőt adva azoknak a férfiaknak és nőknek, akikkel szintén történt ilyen borzalom az életükben. Az énekesnő előadása alatt nem volt egyedül a színpadon: sok szexuálisan zaklatott ember állt ki vele a díjátadón.

Egyikük volt Jacqueline Lin illusztrátor, aki tervezett egy mintát, melyet a színpadra állt áldozatok magukra varrattak. Ezt tetováltatják most ismét az áldozatok testükre szerte a világon, és mutatják meg a közösségi oldalakon. Lady Gaga szerint ez a minta segített neki újra biztonságban érezni magát a saját testében, ezért követik sokan a példáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.