Szörnyű baleset Kisbérnél: két ember halálát okozta egy szarvas

baleset szarvas Kisbér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ketten meghaltak és egy ember súlyosan megsérült egy balesetben a 81-es főúton Kisbér és Bakonysárkány között csütörtök este - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 16-án 19 óra 20 perc körül a 81-es számú főúton Bakonysárkány és Kisbér között. Székesfehérvár felől közlekedett egy nyerges vontató, ami elütött egy szarvast. Az ütközés ereje átlökte az állaotot a szemközti forgalmi sávba. A szarvason áthajtott egy Győr felől érkező Suzuki személygépkocsi, ami ettől felborult és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy másik nyerges vontatóval. A balesetben a Suzukiban ülő két fő a helyszínen életét vesztette, egy fő pedig súlyosan sérült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.