Halálra gázoltak egy idős asszonyt Hajdúszoboszlón

Forrás:Tóth Fruzsina -
nagymama gázolás halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős néni már a helyszínen meghalt, a sofőr azonban még bocsánatot sem kért. 

A 62 éves hajdúszoboszlói asszony sétálni indult, mikor egy kisteherautó tolatás közben elgázolta. Esztike néni éppen az úttest másik oldalára szeretett volna átkelni, mikor megjelent egy vélhetően nagy sebességgel tolató jármű, és eltalálta.

"Látnia kellett volna a sofőrnek, hogy a mamám át akar kelni az úton. A vezető nagy sebességgel tolathatott, de ezt már talán sosem fogjuk megtudni. Az viszont biztos, hogy kétszer ment át szegényen" - mesélte az asszony egyik unokája.

Esztike néni makk egészséges volt, nem szabadott volna még meghalnia Forrás: Hajdúszoboszlói Városi TV

A nagymama sajnos a helyszínen életét vesztette, így a hatóságok már csak a halálhírről tudták értesíteni a rokonokat, akik azonnal odasiettek, hogy megbizonyosodjanak a történtekről. Szerettek volna beszélni a kisteherautó sofőrjével, ám erre esélyük sem volt:

"Nem állt szóba a családdal, nem mondott semmit. Azért jól esett volna, ha legalább elnézést kér és elismeri a hibáját, de ehelyett később azt üzente, hogy ő nem is tehet az egészről. Egy részvétnyilvánítás vagy egy bocsánatkérés sem volt a részéről" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.