Négy hónap hallgatás után megtörhet VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László

gyilkosság gyilkos vallomás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héten belül megtörhet B. László, VV Fanni feltételzett gyilkosa. A lány családjának ügyvédje úgy hiszi, hogy vallani fog a tettes, mert így enyhítheti büntetését.

Dr. Lichy József úgy gondolja, hogy február végéig vallomást tesz B. László, az a dunaújvárosi férfi, akit Novozánszki Fanni eltűnése miatt tartóztattak le. Úgy gondolja az eset hasonló a móri mészárláshoz, machétés gyilkos esetéhez is. Mindkét eset elkövetői négy hónap hallgatás után törtek meg, és tettek vallomást.

"Már csak egy kis idő, és vallani fog, elmondja, hol van Fanni holtteste. Négy hónap után ugyanis jön a krízispont: besokall az ember a bezártságtól, és elkezd dilemmázni.Rájön, hogy a szabad élet már messze, de ha beszél, enyhíthet a büntetésén. Ha időközben megtalálják a holttestet, akkor még az is terhelő lesz rá nézve, hogy hátráltatta a nyomozók munkáját. Viszont alkupozícióba kerülhet, ha önként beszél. Nem mellesleg, akár mínusz tíz évet is jelenthet az együttműködése, ilyenkor ugyanis sokat nyom a latba, hogy legalább annyi emberség volt benne, hogy elmondta, hol a lány. Segítette a nyomozást és a szülők kegyeleti jogának gyakorlását" - mondta a Borsnak az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.