Szextitkokat kutatnak VV Fanni feltételezett gyilkosának múltjában

gyilkosság Novozánszki Fanni szex titok VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem találja a rendőrség a november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni holttestét, pedig mindent megtesznek azért, hogy mihamarabb lezárhassák az ügyet. A nyomozók most a gyanúsított B. László múltjában kutakodnak, felkeresték a férfi exét, akit a feltételezett elkövető szexuális szokásairól faggatak.

Dr. Brodmann Péter, a gyanúsított nagybátyja és egykori ügyvédje elmondta a Blikknek, hogy hogyan vallott a hölgy:
"Azt kérdezték, hogy volt-e Lászlónak dühkitörése a kapcsolatuk alatt, vagy valamilyen szexuális perverziója, különös szokása. A hölgy megerősítette, hogy semmi ilyesmiről nem tud beszámolni. A hatóságok most szinte mindenkit megkeresnek, aki valaha kapcsolatba került az egykori ügyfelemmel."

VV Fanni feltélezett gyilkosának szexuális szokásait kutatja a rendőrség Forrás: Origo


Az ügyvéd elmondása szerint B. László egyre nehezebben viseli a bezártságot. A szülei rendszeresen látogatják, és úgy látják, hogy fiuk egyre feszültebb. Mostanában nem kérdezik a rendőrök, jó ideje nem hallgatták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.