Megerőszakolt egy nőt Veresegyházon egy biciklis szatír

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak rendőrség nyomozás Veresegyház szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényes nappal erőszakolt meg egy nőt egy biciklis szatír Veresegyházon. A rendőrség már nyomoz. 

A Bors cikke szerint egy 23 éves fiatal nőt erőszakolt meg egy férfi Veresegyházon. A nő éppen az erdőkertesi vasútállomásra ment, hogy a nyolc órakor induló vonatot elérje, de a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták.

"Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire" – mondta az állomás egyik alkalmazottja, aki a rendőröket értesítette.

Megerőszakoltak Veresegyházán egy fiatal nőt (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is" - folytatta a vasúti alkalmazott.

A Facebookon a nő anyja is segítséget kért, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A helyiek szerint a támadó kerékpárral érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.