Időjárás: jön a front, holnaptól megint kánikula lesz

meleg front vihar kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti vihar meghozta a régen vágyott lehűlést. Ennek azonban nem sokáig örülhetünk.

A kedd délutáni erős zivatar után felhős és hűvősebb szerda reggelre ébredtünk. Az idő pedig ilyen lesz egész nap, nem fog kisütni a nap, országszerte kisebb zivatarokra, záporokra számíthatunk, élénk szélre. A keleti-északkeleti megyékre az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul, de a csapadékos északkeleti határvidéken akár több fokkal is hűvösebb lehet. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő - írja a MET.hu.

Csütörtöktől ismét jön a kánikula! Már csak kevés helyen fordult elő csapadék, többnyire napos időre, 28-33 fokos melegre lehet számítani, péntekre pedig már visszatér az augusztusban megtapasztalt nyári szárazság: 33 fok várható csapadék nélkül, ami a hétvége folyamán sem változik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.