Bikinis túrázóként ismerte a világ Gigi Wut, akit holtan találtak

halál tragédia bikini túrázó Gigi Wu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Wu túrázót arról ismerte a világ, hogy csodás tájakon készített magáról fotókat többnyire bikiniben, ezért kapta a bikinis túrázó becenevet is. A 36 éves nőt legutóbbi túrája közben érte a halál, a mentőcsapatok már nem tudták megmenteni az életét. 

A tajvani Yushan Nemzeti Parkba indult túrázni január 11-én Gigi Wu, aki a világ gyönyörű helyein fotózta magát többnyire fürdőruhában. A 36 éves nő január 19-én hívta fel egyik barátját műholdas telefonon, hogy segítséget kérjen – írja a Mirror.

Azt mondta, hogy nagyjából 20 métert zuhant egy szakadékba, és valószínűleg az elszenvedett sérülései miatt nem tudott mozdulni. Helikopterrel indultak a keresésére, de a rossz időjárási viszonyok miatt nem jártak sikerrel.

Végül egy háromfős mentőcsapat bukkant rá a holttestére. Instagram-oldalát már zárolta a család, amit valószínűleg emlékoldallá alakítanak át.

A vérhold az összeesküvés-elméletek hívői szerint a világvége eljövetelét jelzihttp://www.life.hu/news/20190122-a-verhold-az-osszeeskuves-elmeletek-hivoi-szerint-a-vilagvege-eljovetelet-jelzi.htmlA vérhold az összeesküvés-elméletek hívői szerint a világvégét jelzi. News--A kizárt védő szerint sok az eljárási hiba VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190122-a-kizart-vedo-szerint-sok-az-eljarasi-hiba-vv-fanni-ugyeben.htmlDr. Brodmann Péter – a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László korábbi védője – szerint sok minden nem stimmel az üggyel kapcsolatban, rengeteg az eljárási hiba. News--Több megyére figyelmeztetést adtak ki a havazás miatthttp://www.life.hu/news/20190122-tobb-megyere-figyelmeztetest-adtak-ki-a-havazas-miatt.htmlTöbb megyére figyelmeztetést adtak ki keddre a havazás miatt. A Magyar Közút a téliesebb útviszonyokra figyelmeztet.News--Németh Lajos szerint nagy havazás jön a hétenhttp://www.life.hu/news/20190121-nemeth-lajos-szerint-nagy-havazas-jon-a-heten.htmlNémeth Lajos elárulta, a hét második felében csapadékosra fordul az időjárás, néhol akár 10 centiméternél is több hó hullhat. NewsOrigoMagyar férfi lövöldözött Los Angelesbenhttp://www.life.hu/news/20190121-magyar-ferfi-lovoldozott-los-angelesben.htmlLos Angeles-i otthonában lövöldözött egy magyar férfi. Még a rendőrség kiérkezése után is lőtt. Végül kioltotta saját életét. NewsOrigoMeghalt a magyar válogatott focista, Rostás Sándorhttp://www.life.hu/news/20190120-meghalt-a-magyar-valogatott-focista-rostas-sandor-gyaszhir.html56 éves korában, két nappal a születésnapja előtt elhunyt Rostás Sándor, az Újpest korábbi válogatott középpályása. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.