Báthory Erzsébet ágyában alhatnak a turisták Amerikában

hotel turista Amerikai Egyesült Államok gyilkos Báthory Erzsébet sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfagyasztó élményben lehet részük a vállalkozó szellemű turistáknak Coloradóban, a Victor nevű bányavárosban. Egy férfi ugyanis szállodája témájául néhány sorozatgyilkost választott. Köztük van a magyar Báthory Erzsébet is.

Adam Zimmerli vérfagyasztó szállodát nyitott a coloradói Victor nevű bányavárosban. A krimirajongók nagy örömére a tematika a híres sorozatgyilkosok lett – írja a Blikk.

A turisták alhatnak olyan szobában, amelyet a 27 gyilkosságot elkövető H. H. Holmes ihletett. Ám magyar vonatkozása is van a dolognak. Helyet kapott a népszerű gyilkosok sorában Báthory Erzsébet is, aki a legenda szerint 600 lány vérét használta fel ahhoz, hogy fiatalon tartsa magát.

És hogy miért éppen rájuk esett a választás? A tulajdonos szerint azért, mert biztosra vehető, hogy igazán értettek a luxushoz.

Báthory Erzsébet ihlette a hotel egyik szobáját – Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.