Elhunyt Bóta Enikő egykori válogatott röplabdázó

Forrás: Thinkstock -
halál Bóta Enikő röplabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Bóta Enikő egykori válogatott röplabdázó. 51 éves volt. 

Bóta Enikő egykori válogatott röplabdázó hosszan tartó betegség után, 51 évesen elhunyt. A sportoló 1984 és 1995 között volt tagja a magyar válogatottnak, játékosként hétszer nyert magyar bajnoki címet és magyar kupát is. 2017 óta dolgozott a Pénzügyőr utánpótlás-csapatainál, illetve strandröplabdás párosaival – írja a Blikk. A szomorú hírről klubja, a Pénzügyőr SE számolt be.

Elhunyt Bóta Enikő egykori válogatott röplabdás Forrás: Thinkstock

„Egy legenda, akiről mindenki tudja, hogy a sport volt a szerelme. Egy tanító, akinek tapasztalatai és tudása egyedülálló volt. Gyermekek, fiatalok és felnőttek százai nevelkedtek a kezei alatt. És nincs többé... Elveszteni őt olyan érzés, mintha magunkból vesztettünk volna egy részt. Örökre magányos űrt fogunk érezni miatta, amit senki nem tölthet be. Fájó szívvel búcsúzunk, drága Enikő!” – írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.