Halálos baleset Nyergesújfalunál:egy kerékpárost gázolt a vonat

Forrás: Thinkstock -
gázolás Nyergesújfalu baleset vonat kerékpáros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolt egy kerékpárost a vonat Nyergesújfalunál - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

Tregikus baleset történt Nyergesújfalunál: halálra gázolt egy kerékpáros a vonat. Ezt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján közölte. A közlemény szerint Nyergesújfalu területén, az Ipar utca közelében lévő vasúti átjáróban gázolta el a vonat a kerékpárost, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság vizsgálja - tették hozzá.

Biciklist gázolt a vonat - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedéséthttp://www.life.hu/news/20190923-szalmonellafertozes-okozta-a-hajdusamsoni-gyerekek-tomeges-megbetegedeset-1.htmlTömegesen betegedtek meg a hajdúsámsoni gyerekek, most kiderült, mi áll a háttérben. News--Lánykérés közben fulladt vízbe az amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20190923-lanykeres-kozben-fulladt-vizbe-az-amerikai-ferfi.htmlSteven Weber, Jr. barátnőjével, Kenesha Antoninével utazott Tanzániában nyaralni. Pemba-szigetének szépsége tökéletes háttérként szolgált volna a lánykéréshez, de Steven úgy érezte, ennél sokkal ötletesebb módon teszi fel a nagy kérdést. NewsOrigoHivatalosan is megkezdődött a csillagászati őszhttp://www.life.hu/news/20190923-hivatalosan-is-megkezdodott-a-csillagaszati-osz.htmlMa van az őszi napéjegyenlőség, amivel hivatalosan is kezdetét veszi az ősz. A nappalok rövidülnek, az éjszakák hosszabbak és hűvösebbek lesznek. News--Szülés közben, a kórházban halt meg egy diplomata felesége Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190923-szules-kozben-a-korhazban-halt-meg-egy-diplomata-koszovoi-felesege-budapesten.htmlEgy budapesti kórházban vesztette életét szülés közben a koszovói tévériporter, akit hazájában nagyra tartottak és most döbbenten állnak a történtek előtt. Ardita S. csupán 32 éves volt. News--Lecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara: sokan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190922-lecsapott-japanra-a-szezon-17-tropusi-vihara-sokan-megserultek.htmlLecsapott Japánra a szezon 17. trópusi vihara, a Tapa, 19-en megsérültek, 300 légi járatot töröltek - számolt be vasárnap az NHK helyi közszolgálati televízió.News--Másfél liter kávét szik fél éves kora óta a 14 hónapos kislányhttp://www.life.hu/news/20190922-masfel-liter-kavet-szik-fel-eves-kora-ota-a-14-honapos-kislany-az-indoneziai-nyugatcelebeszen.htmlAz indonéziai Nyugat-Celebeszen élő család nem tudja előteremteni a tej vagy tápszer árát, ezért a tizennégy hónapos gyerekük, Hadijah Haura fél éves kora óta másfél liter meleg kávét kap. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.