Szülés közben, a kórházban halt meg egy diplomata felesége Budapesten

Forrás: Science Photo Library/FANATIC STUDIO / SCIENCE PHOTO LIBRARY/Fanatic Studio / Science Photo L -
elvérzett diplomata riporter Budapest meghalt kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy budapesti kórházban vesztette életét szülés közben a koszovói tévériporter, akit hazájában nagyra tartottak és most döbbenten állnak a történtek előtt. Ardita S. csupán 32 éves volt.

A kórház személyiségi jogokra hivatkozva nem nyilatkozik az ügyben, de a Blikk úgy tudja, Ardita elvérzett a műtőben. Férje diplomataként dolgozik Budapesten, aki most három kisgyermekkel maradt magára – köztük újszülött kislányával.

Másfél liter kávét szik fél éves kora óta a 14 hónapos kislányhttp://www.life.hu/news/20190922-masfel-liter-kavet-szik-fel-eves-kora-ota-a-14-honapos-kislany-az-indoneziai-nyugatcelebeszen.htmlAz indonéziai Nyugat-Celebeszen élő család nem tudja előteremteni a tej vagy tápszer árát, ezért a tizennégy hónapos gyerekük, Hadijah Haura fél éves kora óta másfél liter meleg kávét kap. NewsOrigoNyaraló magyar mentősök élesztettek újra egy férfit Mallorcánhttp://www.life.hu/news/20190920-nyaralo-magyar-mentosok-elesztettek-ujra-egy-ferfit-mallorcan.htmlJól megérdemelt pihenését töltötte Mallorcán a mentőtiszt házaspár, amikor a vízből kétségbeesett kiáltásokat hallottak: azonnal segítettek. NewsOrigoFeltaláltak egy eszközt, amely visszafordíthatja a kopaszodást http://www.life.hu/news/20190920-feltalaltak-egy-eszkozt-amely-visszafordithatja-a-kopaszodast.htmlEgy nemzetközi kutatói csoport kifejlesztett a férfiak számára egy eszközt, amely nemcsak elfedi a kopaszságot, de még vissza is fordítja! NewsThinkstockSokkoló felvételt mutattak be a bíróságon M. Richárd tárgyalásánhttp://www.life.hu/news/20190919-sokkolo-felvetelt-mutattak-be-a-birosagon-m-richard-targyalasan.htmlEgy olyan videót mutattak be ma a bíróságon, amelyen M. Richárd saját magát videózza vezetés közben. Ekkor következett be a halálos autóbaleset a Dózsa György úton. News--Medvék törtek be egy erdélyi hotelbe, videó is készült rólahttp://www.life.hu/news/20190919-medvek-tortek-be-egy-erdelyi-hotelbe-video-is-keszult-rola.htmlMedvék törtek be egy hotelbe Erdélybe. NewsOrigoVisszavonul a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárjahttp://www.life.hu/news/20190919-visszavonul-a-kanadaiak-haromszoros-olimpiai-bajnok-jegtancosparja.htmlVisszavonul az élsporttól Tessa Virtue és Scott Moir, a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárja.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.