A tuti randi a helyszínnel kezdődik: ezekkel nem lőhetsz mellé

tippek romkocsma kerthelyiség randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy dilemma a legjobb randihely kiválasztása, de akkor biztosan nem lősz mellé, ha olyan helyre tervezed a nagy találkozást, ahol el tudod engedni magad. Egy puccos étterem nem a legjobb választás, hiszen a randi akkor jó, ha nem szegeződnek rátok szempárok egy-egy hangosabb nevetésért. Már csak az a kérdés, hogy romkocsma vagy kerthelyiség legyen?

Romkocsma

A romkocsmáknak megvan a sajátos bájuk: a leselejtezett bútorokra épülő dizájn és a félhomály titokzatossá teszi a helyeket, és különlegessé a hangulatot. Bőven találhattok bennük meghitt zugokat, ahol úgy élvezhetitek egymás társaságát, mintha senki nem lenne körülöttetek, de ha kedvetek támad, akár belevethetitek magatokat a nagy forgatagba is. Mivel ezek a helyek nagyon népszerűek, nem árt előre gondolkodni. Egy asztalfoglalással könnyen elkerülhető a hosszas helykeresgélés és a székvadászat is!

Kuplung

Az egyik legikonikusabb romkocsma Budapesten, ahol biztos nem fogtok unatkozni. Ha sportkedvelők vagytok, akkor itt nagy kivetítőkön követhetitek a kedvenc csapatotok győzelmét, de ha inkább táncolni támadna kedvetek, ebben a helyben akkor sem fogtok csalódni!

Kuplung Forrás: Facebook/Kuplung

Szimplakert

Ha romkocsma, akkor a Szimplakert jut mindenkinek először eszébe, hiszen ez a legnépszerűbb a külföldiek körében is. Ha multikulturális környezetre vágytok, és szeretitek az állandó nyüzsgést, akkor biztosan ez a legjobb választás.

Szimpla Kert Forrás: Facebook/Szimpla Kert

Fogasház/Instant

A két legendás hely egyesülésével egy igazi komplexum jött létre, ami kiválóan alkalmas azoknak, akik igazán szeretik a nagy bulikat. Persze ücsörögni is lehet, de ezt a helyet inkább akkor válasszátok, ha egy-egy beszélgetés után táncra is perdülnétek!

Fogas ház Forrás: Facebook/Fogas ház

Kerthelyiség


A téli hosszú bezártság és a tavaszi szeszélyes időjárás után, ha beköszöntött a jó idő, mindenki vágyik a szabadba. Nyáron a szabadság igazi érzését adják a kerthelyiségek vagy teraszok, ahol többnyire halkabb zene mellett élvezhetitek a jó időt, a finom italokat, a lágyan fújdogáló szellőt, na meg persze egymás társaságát. Az oldott hangulat, és a jókedv itt garantált, de csak akkor, ha előtte figyelsz az időjárás-jelentésre is. Az első randin ugyanis senki nem szeret bőrig ázni!

Akvárium

A belváros egyik legnépszerűbb terasza, ami újraértelmezi a lépcsőn ücsörgést. A lampionok és a vízesés megadják az alaphangulatot, itt mindig nagy a lüktetés, de ha már egyszer a belváros szívében van, ez el is várható.

Akvárium Klub Forrás: Szelig Károly/Facebook/Akvárium Klub Official

360 Bar

Ha valami különlegességre vágytok, ám mégis a szabadba, akkor egyszerűen nem lehet mellélőni a tetőterasszal, amiről az egész városra lélegzetelállító kilátás nyílik. Itt tényleg úgy érezhetitek, hogy körülölel benneteket Budapest, beterít és elámít a gyönyörű fényeivel.

360 Bar Forrás: Facebook/360 Bar

Zsiráf

A Nyugati pályaudvar mellett bújik meg ez a hangulatos kerthelyiség, mégpedig az Eiffel téren, ami így jó időben sem kong az ürességtől. Lehet, hogy nem éppen a legromantikusabb környéken található, de ez ne tévesszen meg benneteket: ha átlépitek a "kapuját" fel sem fog tűnni, hogy egy forgalmas pályudvar mellett vagytok!

ZSIRÁF Forrás: Facebook/ZSIRÁF

ROMKOCSMA vagy KERTHELYISÉG?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hol nyaraljon a gyerek: táborban vagy nagymamánál, esetleg az érdekel, hogy a mikor válaszd a shortot, és mikor a miniszoknyát, vagy arra keresed a választ, hogy bikinit vagy egyberészes fürdőruhát vigyél-e magaddal, szavazz még több nyári dilemmára ITT, és nézd meg, mások mire tették a voksukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.