Rihanna elképesztő luxuslakásba költözött - Fotó!

luxus Rihanna lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhetetlen luxuskörülmények közé költözik hamarosan Rihanna, ugyanis vásárolt magának egy csodálatos villát Los Angelesben. Az otthonból semmi nem hiányzik: moziszoba, medence és wellness is van a lakásban.

Hihetetlen ingatlant sikerült megkaparintania Rihannának, Los Angeles egyik előkelő részén. A mediterrán stílusú villában minden van, ami az énekesnő kényelmét szolgálhatja, így persze medence, moziszoba, wellnes és edzőterem is. A nagy területen fekvő otthon panorámája a városra nyílik, csodálatos fényei este megbabonázzák az embert.

Rihanna elképesztő luxuslakásba költözött Forrás: theagencyre.com

A villában 6 hálószoba és 10 fürdőszoba található. Egy csúcsminőségű konyha, tágas nappali és külön étkező is található a lakásban, a főlakosztály pedig külön nappalival és szintén csodálatos kilátással rendelkezik. Az énekesnő csaknem 7 millió dollárért vásárolta meg az ingatlant, ami átszámítva körülbelül 1 milliárd 730 millió forintnak felel meg!

/1708/Rihan2017830104259

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.