színésznő Kate Winslet smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Winslet eddig éppen a természetességéről, a plasztikai műtétek elítéléséről és a frissességéről volt híres. Most azonban nagyot hibázott, amikor nyakig vakolatban jelent meg a vörös szőnyegen.

A pöttyös Stella McCartney ruhája remek választásnak tűnt, hiszen fiatal kolléganőiről Kate-re összpontosult a figyelem, és a haja is remek volt a színésznőnek a legutóbbi filmbemutatóján - ám a sminkje hagy némi kívánnivalót maga után.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate sminkjének visszafogottnak kellene lennie, hiszen a natúr színek ezt tükrözik - mindössze a mennyiséget vétette el a színésznő. Kate ráadául az egyik luxuskozmetikum új arca, így számára a smink igen lényeges. Másrészt a Titanic sztárja nemrég azt is elmondta, hogy szerinte a jó rúzs mindennek az alapja - ezt viszont a sápadt smink cseppet sem támasztja alá. Reméljük, az Oscar-díjas színésznő hamarosan sminkest vált majd...

Nem tudod, milyen smink áll jól neked? Ha tanácsra van szükséged, kérdezd Gáspár Viki sminkmestert, a Life.hu szakértőjét, vagy iratokozz be sminkiskolájába!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.