Sztároktól lestük el a legmenőbb nyári frizurákat

frizura haj sztárok Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valamikor, hát nyáron biztosan irigyelhetjük rövid hajú nőtársainkat: nem szenvednek a hosszú lobonctól, ami amellett, hogy melegít, sokszor még zavaró is. No, de még mielőtt bárki időpontot egyeztetne a fodrászával hajvágatás céljából, hadd mutassunk be néhány olyan frizurát, ami könnyen és gyorsan elkészíthető, méghozzá legalább félhosszú hajból. Mert léteznek ilyenek, méghozzá szép számmal!   

A sztárok vörös szőnyeges fotói az inspirálódás kifogyhatatlan aranybányái, hisz nemcsak up to date frizurákat, sminkeket és ruhákat láthatunk, de némi fantáziával és bátorsággal saját ízlésünk szerint formálhatjuk azokat. Ezúttal koncentráljunk csak a frizurákra és nézzük meg, hogy a hírességek szemet gyönyörködtető séróit miként készíthetjük el magunknak.

Romantikus fonat

A fonott haj nőies, szofisztikált vagy épp játékos tud lenni, attól függően, hogy mennyire fonjuk szigorúan a szálakat. Tekintve, hogy nyár van, voksoljunk a lazaság mellett és készítsünk laza hajfonatot, melyből bohókásan kilógnak a szálak. Oldalfrufruval és egyik oldalra dobva mutat a legjobban. Már csak egy rövid fehér nyári ruhára lesz szükségünk a hibátlan összképhez.

AFP
AFP

Kényelmes balerinakonty

Megelőzve, hogy bőrünk a hajunk miatt ne érintkezzen napfénnyel, kössük balerinakontyba. Nappalra hektikusan kilógó hajszálakkal, enyhe sminkkel, estére viszont szigorúan hátrasimítva, drámai rúzzsal viseljük. Egyszerű és megunhatatlan.

AFP
AFP

Buja göndörség

A göndör haj szexi, pont. Nincs mit ezen tovább fokozni, így érthető, ha alkalomadtán a meleg csavarók mellett döntünk a hajvasalóval szemben. A tökéletesre bongyorított tincseket ne fésüljük ki, csak ujjainkkal ziláljuk szét, a frufrunkat (már ha van) tűzzük a fejtetőnkre. Magas sarkút ajánlunk hozzá.

AFP
AFP

Finom kiegészítés

Megannyi hajpántot találhatunk az üzletekben, de a feltűnő, strasszos darabok helyett érdemesebb visszafogottan választani. Egy egyszerű, a ruhánkkal harmonizáló színű hajpánt hihetetlenül képes feldobni a külsőnket, így bátran szerezzünk be minél többet ezekből a színpompás kiegészítőkből. Feltűzött és kiengedett hajhoz egyaránt passzol.

AFP
AFP

A tenger lánya

A közvélekedéssel ellentétben a magától megszáradt hajat igenis definiálhatjuk frizurának. Minden truváj nélkül is lehet remek a sérónk, elég annyit tennünk, hogy az egyenes hajunkra teszünk némi göndörítő habot hajmosás után. Persze akinek hajlamos szénakazalra száradni a haja, az inkább mellőzze ezt a vonalat, a zabolázott fürtök tulajdonosai viszont bátran kísérletezzenek. Nyáron a hajformázással töltött felesleges időt fordítsuk inkább más, jóval szórakoztatóbb tevékenységre.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.