Ezek 2020 legmenőbb hajszín trendjei - erről árulkodnak a világsztárok frizurái

fashion week frizura világsztárok 2020 hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A festett haj sosem megy ki a divatból, abban viszont évről-évre eltérések vannak, mely színek illetve árnyalatok lesznek az adott év legtrendibbjei. 2020-ban is mutatkozik némi eltérés ezekre pedig a világsztárok frizuráiból lehet következtetni. Megmutatjuk, mik az idei hajszíntrendek.

Vibráló mahagóni

Egyre több világsztár választja ezt a vöröses barna árnyalatot hajszínéül, őket pedig nagyon sok magára adó hölgy követi. Nagy valószínűséggel ez lesz az idei év jolly joket hajszíne is, ugyanis ez az az árnyalat, ami minden bőrtípushoz és szemszínhez jól megy. Zendaya is imádja ezt a tónust, ő már évek óta emelett teszi le a voksát. A rezes hajszín hajlamosn azonban a fakulásra és a kopásra, ezért sokkal nagyobb odafigyelést és törődést igényel mint egy sötétbarna vagy szőke hajszín. A szakemberek szerint érdemes heti egyszer tápáló hajmaszkkal karbantartani a hajunkat.

Zendaya Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Janet Gough

Balayage természetes hajtővel

A Balayage technika évek óta nagy népszerűségnek örvend, nincs ez másképpen a 2020-as évben sem. A lenövéses szőke hajkorona azonban könnyen igénytelen külsőt tud kölcsönözni viselőjének, éppen ezért csak szakember segítségével válasszuk ezt a hajszínt. Miley Cyrus jelenlegi hajviselete a legjobb példa a természetes, napszívta hatású hajszínre. Ez az a választás, ami nem igényel különösebb karbantartást, a lenövéssel sem kell foglalkozni, hiszen itt a cél a minél természetesebb hatás elérése.

Miley Cyrus Forrás: NORTHFOTO/action press/Imagepressagency/Face To Face

Pasztell hajvégek

Ez a hajszín kifejezetten azoknak való, akik bevállalósak, mint Kristen Stewart, az Alkonyat filmek Bellája. A vadóc külsejű színésznő előszeretettel változtatja hajszínét, illetve hajvégeinek színét. A pasztell minden árnyalatát láthattuk már pompázni rajta, ezúttal a pasztell rózsaszínt viseli szívesen. Nem is csoda, hiszen a 2020-as évben a pasztell rózsaszín hajvég nagyon menőnek számít. Fontos, hogy ennél a frizuránál a hajtövet is alaposan ki kell szőkíteni, mert sötét hajtövön inkább igénytelen hatást kelt.

Kristen Stewart Forrás: NORTHFOTO/Denis Guignebourg / Bestimage/Denis Guignebourg / Bestimage

Csokoládé szín

Az örök klasszikus csokibarna, fénylő hajszín szerencsére 2020-ban sem megy ki a divatból. A természetes és egészséges hatást kölcsönző hajszín egyik nagy szerelmese a Szürke ötven árnyalatának sztárja, Dakota Johnson, de Kim kardashian és Jennifer Garner is ezen hajszín mellett kötelezte el magát az elmúlt években. A barna haj kevésbé hajlamos a kopásra, így folyamatos festést sem igényel, elég ha a lenövéseket kordában tartjuk és kellően ápoljuk a hajunkat.

Dakota Johnson Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Kay Blake

Mézszőke árnyalat

Az idei évben is menő lesz a szőke haj, ám ezúttal nem a hamvas, dermesztően hideg hatású árnyalata lesz a kedvenc, hanem annak megeleg, mézszínű változata. Ez a szín is természetesen és ápolt megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: NORTHFOTO/face to face/Imagepressagency/Face To Face

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.