Alig érkezett Budapestre, máris milliós kárt okozott Keanu Reeves

Keanu Reeves szamuráj mozi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megindult az idei világsztárdömping Budapesten - Keanu Reeves, a Mátrix sztárja hétfőn megérkezett a fővárosba, de egy napon belül máris milliós kárt okozott a színész csapata.

A hollywoodi sztár a következő két hónapban a 47 Ronin című szamurájos filmet forgatja majd a rákospalotai Raleigh stúdióban. A 46 éves Keanu Reeves magánrepülővel érkezett Budapestre, a reptérről pedig azonnal a városba vitték.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A Bors információi szerint Keanu egy V. kerületi luxuslakást bérel itt-tartózkodása alatt. Kedden, amint sofőrje a terepjárójukkal kihajtott a ház mélygarázsából, a hollywoodi filmcsillag az anyósülésről mosolygott és integetett a rá várakozó riportereknek, majd annyit mondott angolul: "Jó reggelt!" A sztárra várakozó egyik magyar fotósnak a vállán fityegő nagyméretű objektívet tartó pántja elszakadt, a drága felszerelés pedig éppen a Keanut szállító autó alá gurult. A fotóriporter kézzel-lábbal jelezte a sofőrnek, hogy gond van, de ő figyelmetlenségből áthajtott a milliós felszerelésen.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

Reeves egy, a 18. században játszódó, igaz történeten alapuló kosztümös filmben kapott főszerepet, mely egy csapat vezető nélkül maradt szamurájról szól majd. A Variety szerint a 3D-s film hűen bemutatja a szamurájok életét, mindezt a A gyűrűk ura fantasy stílusában, igényes harci jelenetekkel fűszerezve. Az egyik szamuráj megformálására kérték fel Keanu Reevest. A 47 Ronint az elsőfilmes Carl Rinsch rendezi, aki eddig főképp reklámfilmeket készített. A filmet 2012. november 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.