Hogyan csinálja? Luxusszállodában pihen az adócsalással vádolt Győzike

luxus család Győzike adócsalás nyaralás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzikét 22 milliós adócsalással vádolja az ügyészség, emellett pedig hosszú ideje olvasható a nevük a hivatalos adóslistán. Éppen ezért lehet meglepő, hogy a roma rapper egy törökországi luxusszállodában pihen a családjával.

Az egész Gáspár család egy ötcsillagos, törökországi luxusszállodában élvezi a napsütést, ahol egy éjszakáért fejenként 46 ezer forintot kell fizetni - írja a Blikk. A bulvárlap számításai szerint a család nyaralása pár tízezer forint híján másfél millióba kerül akkor, ha csak egy hétre utaztak el. Győzike elárulta, hogy az öccse fizette be a családot a nyaralásra, amiről nem is tudja, mennyibe került pontosan.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Most van Virág tizedik és Bea harmincnyolcadik születésnapja, a testvérem pedig ezzel a pihenéssel lepett meg minket. Nem vagyok jól, és nem is érzem magam úgy, ahogy egy nyaraláson kellene, mert mindenki előtt mentegetőznöm kell mindenért. Tele vagyok gonddal, bajjal, magamtól nem is jöttem volna. Sem pénzem, sem idegeim nincsenek ehhez, de nem büntethetem magam miatt a gyerekeket" - mondja Győzike.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.