Tóth Gabi tiltás focista szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit és kedvesét, Rasztovits Dávid focistát eltiltották egymástól.

Az énekes­nő egy ideig sehol sem büszkélkedhet focista szerelmével annak ellenére, hogy boldog kapcsolatban élnek. A focista fiú mindenben támogatja szerelmét, de nemrég jelentős változás történt kapcsolatukban. Dávidot nemrég új csapata, a Fradi kölcsönadta a Soroksárnak, ahol nagy reményeket fűznek hozzá, épp ezért megkérték, egyelőre válassza külön a magán- és a szakmai életét. ,,Leültünk beszélgetni Dáviddal, ahol szó volt arról is: nem tesz jót a karrierjének, hogy csak Tóth Gabi párjaként emlegetik. Mindez érte van, nem ellene. A felkészülés elején került hozzánk, egy félidőt játszott, aztán kapott egy vírusfertőzést, és múlt hét óta edz először a csapattal. Tehetséges játékos, és most az az időszak jön az életében, hogy bizonyítania kell. Ahogy elkezdi rugdosni a gólokat, akkor állunk a sajtó rendelkezésére" - vallotta a Borsnak Szűcs Mihály, az NB III-as Soroksári SC szakmai igazgatója.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Rasztovits Dávid szakmai alázattal vette tudomásul a különös tiltást, de úgy érzi, ez nem gyengítheti kapcsolatukat. ,,Gabival nagyon boldog vagyok, és arra törekszem, hogy ez minél tovább így maradjon, de akárcsak neki, nekem is megvan a szakmai életem. Most azért kell keményen dolgoznom, hogy a pályán is megálljam a helyem" - jelentette ki a sportoló. ,,Ez a döntés teljesen magától értetődő, hiszen Gabi és Dávid a magán­életben ugyan egy pár, de a szakmai karrierjük külön történet" - nyilatkozta Gabi menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.