Hatalmas izzadságfolt csúfította el a műsorvezető ruháját

Kelly Osbourne izzadság műsorvezető sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem teszi az emlékkönyvébe Kelly Osbourne a minap Manhattanben róla készült fotókat: a sztár hóna alatt eleve feltűnő, ráadásul egyre növekvő folt éktelenkedett.

A dolog iróniája, hogy az Osbourne lány mostanság a Fashion Police (Divatrendőrség) című divatműsor vezetője, így végképp furcsa, miért választott narancssárga ruhát, amely nem elég, hogy rátesz egy tizest 27 évére, még fel is hívja a figyelmet az izzadságfoltokra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az nem derült ki, hogy melege van-e Kellynek, vagy csak izgul, de az utóbbira nincs oka: láthatóan tökéletes a szerelem közte és Matthew Mosshart vega szakács közt, olyannyira, hogy a hosszú hajú séf még a szörnyű foltról sem vett tudomást, miközben a Lincoln Centre körül andalgott a műsorvezetővel. A róla készült fotókat itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.