COMET-díj kampány Dopeman ByeAlex Comet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját maga által készített ByeAlex-es transzparensekkel és pólókban érkezett Dopeman és öccse, kicsi Dope a 2013-as VIVA Comet díjátadóra. Az eseményt arra használták fel, hogy kiálljanak a számos támadást kapott magyar énekes mellett- észlelte a helyszínen a Life.hu.

A rapper már eddig is kiállt az Eurovíziós Dalfesztivál idei indulójáért, ezúttal azonban személyesen is kampányolt ByeAlex mellett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre a VIVA Comet galériáért!

"Én készítettem a táblákat, transzparenseket és mivel bal kezes vagyok, így nem mindegyik sikerült tökéletesre. Az volt a célom, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy Alex egy jó srác, a Kedvesem pedig egy szerethető, jó dal. Nagyon sokan támadják őt, sőt azt is megkérdőjelezik egyesek, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon a hazai előadók közül valóban az ő dalát nézték- e meg a legtöbben. Szeretném, ha őt minél többen elfogadnák, mert szükség van a hozzá hasonló egyedi, filozofikus figurákra, akiket nem egy médiagépezet épít fel, hanem önmagukban is izgalmasak"- árulta el Dopeman. A rapper hosszan beszélgetett a helyszínen ByeAlex-szel, aki- sikerei ellenére- az idén a Comet díjátadón nem kapott gömböt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.