Szerelem és erotika - Heti bulvárkoktél

VV Éva Palvin Barbara VV Gigi Shakira Orosz Barbara Cameron Diaz Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a világsztárokat a Golden Globe-díjátadó eseményei tartották lázban, de itthon is sem unatkoztak a celebek. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Pletykák a díjátadón

A múlt vasárnapi Golden Globe-gála tartogatott meglepetéseket a színészek és a filmek terén - erről a Life.hu is írt bővebben itt. De megmutattuk a legszebb és a legcsúnyább ruhákat, és a legrondább sminket sem hagyhattuk szó nélkül. Ráadásul a szépséges magyar modell, Palvin Barbi is megjelent a díjátadón. A fiatal szépséggel jó pár izgalmas dolog történt a gálán, melyekről itt olvashatsz.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Baba-sztorik

A héten Peller Mariann műsorvezető életet adott kisfiának. Mariann útja igen kalandos volt a szülőszobáig, erről itt olvashatsz. Shakira sincs már messze a szüléstől, ezt pedig meg is mutatta. Az énekesnő és focista kedvese, Gerad Pique együtt pózolnak egy igazán intim fotón.

Forrás: Facebook/GerardPique
Forrás: Facebook/GerardPique

Megváltozott sztárok

A Megasztár egykori győztese, Tóth Vera teljesen átalakult - hihetetlen fotók készültek róla, melyeket itt nézhetsz meg. Cameron Diaz smink nélkül merészkedett az utcára - ezt nagyon rosszul tette! A színésznő arca fáradt és beesett, a róla készült nem éppen előnyös fotót itt nézheted meg. Demi Moore, túl az 50-en azonban meglepően jól tartja magát. Ugyan kicsit sovány, de azért mi nem bánnánk, ha úgy néznénk ki ennyi idősen, mint ő bikiniben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Borzolják a kedélyeket a VV hölgyei

A héten kiderült, hogy szörnyű titkot rejtegetett ezidáig VV Éva. A celeblány egy rádióadás szünetében árulta el, hogy 3 éve megerőszakolták. Erről a Life.hu is írt itt. VV Gigi pedig egy tőle szokatlan dologra szánta rá magát, és nagyon erotikus képeket készíttetett magáról. Hogy a VV bombázóját mi vitte rá a rosszkislányos fotózásra, arról itt olvashatsz.

Fotó: Bencze Zoltán
Fotó: Bencze Zoltán

Boldogságban, szerelemben

A nemrég eljegyzett Orosz Barbara műsorvezető már esküvői lázban ég. Mint minden menyasszonynak, neki is fontos kérdés a ruha, egy fotózáson pedig a vörös démon azt is megmutatta, milyen kreációt képzel el magának. A Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna is nagyon szerelmes, és igazi luxusban él híres pókerjátékos kedvesével. Ramóna nemrég a tengerentúlon pihent egy keveset - erről itt írtunk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.