Nyaralás helyett műtét vár Giannira

műtét műsorvezető Gianni Annoni Gianni sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés ideje marad a nyaralásra a műsorvezetőnek, mert orvosa tanácsára bevállalja, hogy a bal térde után most a jobb térdét is rendbe hozzák - tudta meg a Life.hu.

Gianni pár napra tud csak elszökni nyaralni Olaszországba és Horvátországba, utána viszont megműtteti fájós térdét. Az egykori műsorvezetőre egy hónap lábadozás vár.

Forrás: Facebook/Gianni Annoni
Forrás: Facebook/Gianni Annoni

"Ideje, hogy az egészségemre is odafigyeljek, és a jobb térdemet is helyrehozzam, mert utána sokkal jobban fogom magam érezni. Nemrég Franciaországban voltam a Le Mans-i 24 órás autóversenyen a barátaimmal, amit nagyon élveztem, és bár én nem ültem a volán mögé, mégis éreztem, hogy időnként fáj a lábam. A műtét előtt még ellátogatok Liguriába a családomhoz 5 napra és élvezem az olasz tengerparti hangulatot, utána pedig egy barátommal hajóra szállunk Horvátországba és a hullámok hátán töltünk pár napot. Nagyon szeretem a hosszú nyaralásokat, de most az a legfontosabb, hogy az egészségem rendbe hozzam, ezért vállaltam a nyári kórházi beavatkozást" - mesélte Gianni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.