betegség LL Junior rapper sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapzenész egy rossz mozdulatnak köszönhetően hatalmas fájdalmakkal küzdött, de még így is becsülettel végigcsinálta a fellépéseit. Emiatt viszont rosszabb állapotba került és az orvosa szigorú szobafogságra ítélte - tudta meg a Life.hu.

Junior nem mindig figyel oda az intő jelekre és mivel a zene, a fellépések és a rajongók a legfontosabbak számára, hajlamos az egészségét elhanyagolni, ennek pedig súlyos következményei lettek.

Forrás: Facebook/L.L. Junior
Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Már régóta küzdöttem a hátfájással, ez egy visszatérő probléma volt az életemben, de nem fordítottam elég figyelmet az intő jelekre és bevallom túlfeszítettem a húrt. Legutóbb már olyan nagy fájdalmat éreztem, hogy megígértem az orvosomnak, hogy ameddig kell, ágyban maradok és emiatt csak egy fellépést kellett lemondanom. Öt napig feküdtem és ki sem kelhettem az ágyból, ezalatt injekciókat kaptam. A pihenés és a gyógyszeres kezelés nagyon hamar hatott és most újra a réginek érzem magam. Beláttam, hogy időnként szükséges lazítani és figyelni önmagamra, mert az egészségem az egyik legfontosabb kincsem, amire vigyáznom kell, hiszen készül az új lemezem és szükségem van minden erőmre" - mesélte Junior.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.