Kikosarazták Szepesi Nikit

szex Szepesi Nikolett botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg szexuális kalandon van már túl a botrányairól elhíresült Szepesi Niki, aki ahhoz volt hozzászokva, hogy a férfiak megőrülnek érte. Ő maga döbbent meg a legjobban, amikor egy vívó az előjáték közben - nyomós okkal - kikosarazta őt.

Bár épp egy vívóval volt párkapcsolatban Szepesi, ennek ellenére nem fogta vissza magát: párja egyik sporttársát nézte ki következő szexpartneréül.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Eleinte úgy tűnt, hogy a férfi benne is van a játékban, csakhogy menet közben - Szepesi döbbenetére - meggondolta magát. "Egyszer csak ott találtam magam a lakásában. (...) Egy lépésre voltunk az év baszásától. (...) Egyszer csak azt mondta a vívó: hagyjuk abba. Csak néztem rá boci szemekkel, azt hittem, rosszul hallok. Ilyen még nem fordult elő velem. Feszes, kemény, lebarnult testem mindenkit megbolondított, a barna hajzuhatagom, a kihívó arckifejezés minden férfit beindított. Ez meg itt eltolt magától. Nem akarok dugni veled. Sőt, nem akarok tőled semmit. Túlságosan kedvelem a barátodat ahhoz, hogy épp velem csald meg" - írja le a botrányhősnő a számára megdöbbentő élményt az Orgazmuspontok című új könyvében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.