ásványvíz síbaleset pilóta kóma Forma-1 hirdetés Michael Schumacher reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a Forma-1-es pilóta rajongói, amiért egy német ásványvízgyártó cég a még mindig kómában fekvő sportolóval hirdeti termékét – írja a Daily Mail. Korábban egy vírusos cikk azt állította, az egykori autóversenyző felébredt.

A hirdetés, amelyen Michael Schumacher arcképe is látható, egy frankfurti futballbírói egyesület márciusi magazinjába került bele. Még januárban készítették, akkor az expilóta már javában az életéért küzdött.

Ez a hirdetés korábban, még a balesete előtt készült Forrás: rosbacher.com

A sportoló évek óta támogatta a Hassia nevű céget. A vállalat közölte, hogy Schumacher balesete után minden vele kapcsolatos reklámot töröltek, de sajnos néhányat már nem lehetett visszavonni. A Forma-1 hétszeres világbajnoka már 67. napja fekszik kómában decemberi síbalesete óta. Ébresztését már elkezdték, de egyelőre nem reagál jól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.