Edzéséért támadják Sarka Katát

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata TV2 A Nagy Duett Facebook Hajdú Péter edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan megírtuk, Sarka Kata és L.L. Junior számára vasárnap véget ért A Nagy Duett. Hajdú Péter felesége megkönnyebbült, és a Facebookra posztolta, hogy végre visszatér a megszokott életviteléhez. Ám ahogy korábban az énekhangja, most a bejegyzése verte ki a biztosítékot. 

"Kicsit kevesebbet tudtam edzeni az utóbbi időben, ezért most nem olyan könnyű visszaállni, de ma elkezdtem! ... mert tudod, elkezdeni sosem késő!" - írta ki a legnagyobb közösségi portálon Sarka Kata. Nos, ez elég is volt ahhoz, hogy az oldal követői előbb őt, majd egymást támadják.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

A "vádpontok" persze a régiek, mondván, ha Kata napi sok órát dolgozna, nem lenne ideje edzőteremben bohóckodnia, és nem a hasa kockásítása lenne a legnagyobb gondja.

"Azért megnézném, ha 10-12 órát dolgoznál, mint a normális magyar asszonyok, mikor lenne időd edzeni..."

"Az a táplálkozás, amit Kata folytat, vagy aki egészségesen táplálkozik, többe kerül, mint a 'rendes magyar' átlag táplálék! Továbbá a kondibérlettel is számolni kell, ami nyilván nekik nem sok, meg sok mindenkinek, de van sok olyan, akinek ez luxus!" - olvasható például.

Többen azonban védelmükbe vették a celebnőt:

"Az edzés nem pénz és idő kérdése, napi 30 perc is elegendő, az pedig nem sok. Az életben igenis mindenki önmagáért felelős, mind anyagilag, mind testileg és szellemileg."

"De röhögök, találtak az emberek egy bónusz helyet, ahová kiírkálhatják magukból az elfojtásokat. Inkább tessék fekvőtámaszt nyomni!" - képviseli Kata tábora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.