Kamerák előtt vallott Tóth Gabi Tóth Andinak: "Nagyon-nagyon szeretlek. Nagyon fontos, hogy tudd rólam, soha nem akartam neked semmi rosszat"

Tóth Gabi Dancing with the Stars Andrei Mangra Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Tóth Andi idén először februárban estek egymásnak a közösségi médiában. A parázs vita amiatt alakult ki, mert Andi az Instagram-oldalán az alkoholfogyasztást népszerűsítette. Később Gabi olcsónak nevezte Andi instafotóit, aki úgy reagált: sosem érezte, hogy Gabi kedvelné őt. A két énekesnő most a Dancing with the Stars stúdiójában, a Zsűrik éjszakáján találkozott, ahol Gabi is értékelte Andi és Andrei Mangra produkcióját. 

Izgalmas pillanatokhoz vezetett a Dancing with the Stars szombat esti élő show-jában, hogy a Sztárban sztár leszek! mesterei is beültek a "zsűribe". Ha nem is pontozhattak, de véleményezhették a produkciókat. Korábbi vitájukból fakadóan sokan kíváncsiak lehettek arra, hogy vajon Tóth Gabi hogyan értékeli Andiékat, pláne, hogy a zsűri most először nem volt elragadtatva a táncuktól.

„Minden tévhittel ellentétben én nagyon szeretem Andit, egyik legtehetségesebb énekesnőnek és táncosnak tartom ebben a műsorban. Nagyon-nagyon szeretlek. Nagyon fontos, hogy tudd rólam, soha nem akartam neked semmi rosszat. Itt a helyetek, toronymagasan az egyik legjobb páros vagyok!" - jelentette ki Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.