Súlyos beteg: ismét aggódnak a rajongók Britney Spearsért

Forrás: FilmMagic/2016 C Flanigan/C Flanigan -
rajongók aggódás Britney Spears beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegséggel küzd az énekesnő. Rajongói aggódnak az egészségéért.

Korábban a közösségi média posztjaival került a középpontba Britney Spears,de most bevallotta: egy olyan kórral küzd, amelynek a nevét sem ismeri - írja a Bors.

"Azt hiszem, valami baj van velem...emlékszem, amikor terhes voltam, akkor éreztem utoljára hasonlót....hányingerem van, és álomkórban szenvedek. ...folyton fel kell ébreszteni a testem, különben elalszom... ezt edzéssel próbálom megoldani. Bár ez is elég durva, mert mindig ugyanaz történik: kicsit kifáradok, és ahogy megjelenik az első izzadságcsepp, óramű pontosan megyek is rókázni. Viszont nem akarom az ágyat nyomni, feküdni. Úgyhogy bevállaltam: ezt minden egyes nap eljátszom...képzeljétek, egy hónapja megy ez. Máris egy kilót fogytam. És érzem, hogy elhagy az erőm...elegem van, hagyj békén!" – üzente Insta-posztjában a vírusnak Britney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.