Visszavágott a királynő Harrynek és feleségének: meghiúsult a hercegi pár ravasz terve

<strong>Forrás: AFP/Jim Clarke</strong> -
királyi család jubileum Meghan Markle platinajubileum Lilibet Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte mindenki előtt ismert, hogy mennyire megromlott a viszony Harry herceg és kedvese, Meghan Markle, valamint a királyi család tagjai közt. A fiatal pár ugyanis nemcsak lemondott minden címéről, de durva vádaskodásba kezdtek, amellyel a családjuk mellett a korona hű alattvalóit is magukra haragították.

Harry és Meghan az Egyesült Államokban próbáltak új életet kezdeni, ám hamar kiderült, hogy elszámították magukat. A tengerentúlon közel sem olyan ismertek vagy népszerűek, mint a szigetországban voltak, emellett sorban buknak meg a projektjeik, legyen szó könyvről, sorozatról vagy cégről, szinte semmi sem sikerült nekik.

Forrás: AFP/Jim Clarke

A pár ezért elhatározta, hogy megpróbálja visszaépíti a hidat a család felé, amelyet ők maguk égettek fel évekkel ezelőtt. Ez azonban nem megy olyan zökkenőmentesen, mint elsőre gondolták. Meghan és férje azt hihette, hogy le tudják majd kenyerezni a királynőt, a platinajubileumát ünneplő Erzsébetet azzal, hogy végre láthatja a dédunokáját, Lilibetet. Az uralkodó azonban hajlott kora ellenére sem veszített semmit a körmönfontságából és alaposan visszavágott minden korábbiért.

A pletykák szerint Harry és Meghan azt tervezte, hogy Erzsébet és másodszülöttjük, Lilibet nagy találkozásáról több fotót is készítenek, ezeket pedig eladják majd az amerikai sajtónak. Ezt hiúsította meg a királynő azzal, hogy letiltott minden képi megjelenést. Sőt azt sem engedte, hogy Harryék saját fotósa egyáltalán fotózhasson a találkozón – írja a Mirror cikke nyomán a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.