Britney Spears félmeztelenül kért bocsánatot fiaitól a félmeztelen fotói miatt: "Van egy hírem"

fotó félmeztelen Britney Spears bocsánatkérés Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears nem áll le: újabb megbotránkoztató videót posztolt az Instagramjára, melyben hol ruhában, hol félmeztelenül pózol. Ami azonban igazán meghökkentő, hogy fiainak üzent a videóval.

A felvétel egy pontján már csak az énekesnő tincsei vagy egy kalap takarja az intim testrészeit, de ezúttal nem ez a poszt (egyetlen) lényege.

Britney 15 éves fia nemrég arról beszélt, hogy zavarja őt és testvérét az, ahogy édesanyjuk jelen van a közösségi médiában. Mint ismeretes, az énekesnő rendszeresen posztol magáról egészen intim felvételeket is. Fia, Jayden szerint anyját csak a figyelemfelkeltés vezérli. Az énekesnő ezekre a vádakra reagált most egy újabb meztelen videóval, ami mellett hosszú posztban taglalja, hogy sajnálja, de igazából nem sajnálja.

"... megosztottam valamit róla, és nagyon mérges lett [Jayden], ezért sajnos nem tudtam megosztani az én szerető családomat... akárhogy is, nagyon sajnálom, gyerekek, hogy továbbra is használom a közösségi médiát... Sajnálom, hogy úgy érzed, hogy a figyelemért teszem... Sajnálom, amiért így érzel, de tudod mit???? Van egy hírem számodra... Isten gyermeke vagyok, és mindannyian egyek vagyunk Isten szemében... szóval NEM, nem sajnálom... Megtanultam ezt kimondani!!!" - üzente a videó mellett fiának Britney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.