Először nyilatkozott Shakira a Piquével való szakítás óta

válás Shakira Pique Gerard Piqué szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és Piqué nyár elején jelentették be, hogy 11 év után szakítanak. Az énekesnő megtörte a csendet, és most először beszélt a magánéletéről.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Shakira és Gerard Piqué júniusban, egy közös közleményben jelentették be, hogy a kapcsolatuk 11 év után véget ért. Hiába kérték a nyilvánosságtól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, az énekesnő elmondása szerint a mai napig lesifotósok hada figyeli őket.

Shakira az Elle magazinnak adott interjút, és először beszélt arról, hogy éli meg a szakítást. Az is kiderült, hogy Shakira kezdetben próbálta eltitkolni a gyerekek elől, hogy véget ért a kapcsolatuk, de ők a neten szörfözgetve szembesültek az igazsággal.

Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A válási procedúra még tart, amit ő és a gyerekek is nehezen viselnek, nem úgy, mint Piqué, aki már egy másik nő oldalán boldogul.

"Függetlenül attól, hogyan végződtek a dolgok, vagy hogy érzünk egymás iránt Gerarddal, mint volt partenek, ő a gyerekeim apja. Feladatunk van emiatt a két hihetetlen fiú miatt, és bízom benne, hogy kitaláljuk, mi lenne nekik a legjobb a jövőjük és az álmaik szempontjából, és mi az a megoldás, ami mindenki számára tisztességes"

– mondta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.