Hazugság miatt robban a bomba a Farm VIP-ban: "Hatalmasat csalódtam Fruzsiban"

TV2 -
Görgényi Fruzsina TV2 Nyertes Zsuzsa Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma Görgényi Fruzsi hétfői hazugsága miatt robban a bomba a Farm VIP műsorában. Ahogy szembesülnek a hazugsággal, a pirosak kiakadnak, de utólag a sárgáknak is problémája van a történtekkel, annak ellenére, hogy csapatként találták ki ezt a taktikát.

Hétfőn egy váratlan fordulatnak köszönhetően 2-2 csapattag látogatást tettt az ellenfélnél, hogy felmérje az erőviszonyokat és akár ellessen egy-két praktikát. A pirosaktól Dalma és Viki érkezett a pajtába, míg a sárgák Cooky-t és Fruzsit küldték látogatóba a pirosakhoz.

A sárgák próbálták előadni, hogy komoly lemaradásban vannak, ám ez a kis színjáték olyan jól sikerült Fruzsi részéről, hogy többeket megsiratott. Nyertes Zsuzsa sajnálta meg őt leginkább, búcsúzóul még egy nagy fazék levest is adott nekik...

Bár az ötlet csapatszinten érkezett, most úgy tűnik utólag többen nem értenek egyet vele, a pirosak pedig mit sem sejtenek a fondorlatról. Fruzsi eddig is némileg kívülálló volt a sárgák között, és utólag nem biztos, hogy ez az előnyőre fog válni.

Görgényi Fruzsina TV2

"Szeretném megnevezni Dalmát, aki kiismerte Fruzsit és tudta már a legeslegelején, hogy ezek nem igaz érzelmek. Mindannyian mondtuk neki, hogy ez nem igaz, biztos, hogy igaz könnyek voltak. Hatalmasat csalódtam Fruzsiban, basszus még az ebédünket is odaadtuk nekik"

- mondta el a véleményét ifj. Schobert Norbi.

"Hogy ennyire jó színésznő legyen valaki, én nem akartam elhinni basszus. Az embernek így a lelkére hatni úgy, hogy nem ez a valóság. Így megvezetni minket. Különös képesség, hogy valaki ezt fapofával így lenyomja, és még volt pofája elvinni a lencsénket. Én nem biztos, hogy ilyen áron akarnék nyerni" - tette hozzá Dudás Miki.

Fruzsi úgy érzi, a csapat is őt hibáztatja, miközben az alapötlet tőlük jött.

"Kicsit úgy tűnt, mintha egy csapatban lettünk volna, és kitaláltunk volna egy taktikát, és utána ők felemelték volna a kezüket, hogy oké, mosom kezeimet, én nem mondtam semmit, te döntöttél így. Miközben én a csapat érdekében csináltam ezt. Amikor lejöttem örültek ennek, és senki nem mondta, hogy hú Fruzsi, de csúnya vagy. Szóval kicsit ambivalens dolgok történnek, és nem tudom, hogy amit teszek mitől lesz jó vagy mitől lesz rossz, és mire kellene hallgatnom" - magyarázta a fiatal színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.