Shakira és Gerard Piqué sikeresen megegyeztek gyermekeik elhelyezéséről

megegyezés Shakira bíróság Gerard Piqué gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori álompár, Shakira és Piqué, akik bár soha nem házasodtak össze, mégis egy évtizedig családként éltek együtt, most megállapodásra jutottak gyermekeikkel kapcsolatban.

Az énekesnő és a focista december elsején jelent meg a bíróságon, ahol sikeresen döntése jutottak gyermekeik elhelyezéséről. Shakira és Piqué sosem házasodtak össze, de két fiuk született, Sasha és Milan.

Mint kiderült, Shakira és Piqué különböző ajtókon mentek be a bíróságra, hogy elkerüljék egymást, és különböző helységekben írták alá a dokumentumokat - írja az Hola! magazin.

Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A források szerint az énekesnő Miamiba költözik gyermekeivel, akiknek már meg is van az új iskolájuk, ahol 2023. január 9-én fognak kezdeni.

Piqué havonta tíz napot tölthet a gyermekeivel, ezért egyelőre úgy tűnik, jelenleg ő is házat keres Miamiban, hogy minél közelebb lehessen a gyermekeihez.

11 évnyi együttélés után szakított Shakira és Gerard Piqué. Az ok: az énekesnő rajtakapta férjét, aki a saját ágyukban egy másik nővel szexelt. Később napvilágra kerültek olyan hírek is, melyek szerint a váláshoz pénzügyi okok vezettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.