Harry herceg és Meghan Markle felkészülhetnek a legrosszabbra: nagy bajban lesznek

Forrás: -- -
probléma megjelenés Harry Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle idén "nagy bajban" lesznek, mivel egy szakértő szerint tavasszal várhatóan újabb problémával kell szembenézniük. 

Harry herceg és Meghan Markle az elmúlt évben próbálták kiépíteni a kapcsolataikat és üzleti vállalkozásaikat, de sem a dokumentumfilmjük, sem Harry könyve nem aratott osztatlan sikert. A megítélésükön legalábbis nem javítottak ezek a megjelenések. A szakértők szerint 2024-ben már "valami újat kell majd mondaniuk".

Borzasztó lesz a Harry és Meghan előtt álló időszak Forrás: --

Harry herceget és Meghan Markle-t figyelmeztette egy királyi szakértő, hogy készüljenek fel "legrosszabbra", szerinte ugyanis tavasszal "újabb bomba" vár rájuk. "Garantálhatom, hogy sokkal rosszabb dolgok jönnek. Várjunk csak tavaszig, tavasszal igazi bomba fog rájuk robbanni. Szerintem még a nyár előtt teljesen lelepleződnek. Nagy bajban lesznek, el sem tudjuk képzelni mekkorában" - idézi az Express Lady Colin Campbell írót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.