A család engedélye nélkül kötötte össze az életét Bódi Csaba és Gina: ötödik esküvőjükre készülnek

Bódi Csaba és felesége, Gina
Instagram/Bódi Csaba -
összetartozás esküvő házasság Bódi Csaba
Bódi Csaba és felesége, Gina már 17 éve alkotnak egy párt, és arra készülnek, hogy megújítsák egymásnak tett fogadalmukat. Habár erre már többször sor került, a következő esküvő más lesz, mint a többi.

Bódi Csaba és felesége, Gina 17 éve vannak együtt, és már négyszer mondták ki egymásnak a boldogító igent. A házaspár azonban újabb esküvőre készül, ám a mostani ceremónia más lesz, mint a többi: Gina végre fehér menyasszonyi ruhát ölthet, eddig ugyanis erre nem volt lehetősége. 

"Ginával 17 éve vagyunk házasok. A roma hagyományok szerint 2007. március 22-én vettem feleségül, de volt magyar tradíciók szerinti esküvőnk is, augusztusban. 2011-ben a házassági évfordulónkon újra elvettem őt, amikor Tenerifén voltunk. Az volt az izgalmas az egészben, hogy ő semmiről sem tudott, bár amikor fel kellett vennie a szép ruháját, akkor szerintem már sejtette, hogy készülök valamire. 2016-ban pedig ismét feleségül kértem, és szerencsére akkor is hozzám jött" - mondta Bódi Csabi.

"A 25. házassági évfordulónkon újra feleségül veszem Ginát. Óriási bulit tervezek, úgymond egy új esküvőt. Főleg miatta szeretném ezt megcsinálni, hogy végre ő is felvehesse a hófehér menyasszonyi ruhát. Nálunk, romáknál ugyanis az a hagyomány, hogy csak ártatlan lány lehet fehérben, és 

bár amikor mi összeházasodtunk én voltam az első Gina életében, ő mégsem bújhatott esküvői ruhába, mert mi megszöktünk, és a család engedélye nélkül kötöttük össze az életünket.

 Akkoriban egyedül voltam a fiammal, Csabikával, aki akkor volt 4 éves, Gina pedig az utolsó félévét töltötte az iskolában. Tudtam, hogy be kell fejeznie a tanulmányait, de neki fontosabb volt az, hogy a fiamnak az anyukája lehessen, és hogy velem élhesse le az életét. Ezért úgy döntött, hogy magántanuló lesz, és megszökik velem, hogy összeköthessük az életünket. Számomra ennél nagyobb ajándék nincs a világon, hiszen a mi hagyományunk szerint a férjük az elsők és az utolsók egy nő életében. Nekünk ez a korona a fejünkön, másoknak lehet, hogy az anyagiak vagy éppen a tárgyi javak...  Gina lemondott értem a fehér ruháról, és én szeretném viszonozni neki ezt az önzetlenséget azzal, hogy a 25 éves évfordulónkon felveheti. Még akkor is, ha ezért a romák kinevetnek majd, hiszen valamilyen formában szembe megyünk a hagyománnyal" - árulta el a Borsnak Csabi.

Bódi Csabiék háza és kertje felülmúl minden képzeletet

Bódi család háza és kertje minden képzeletet felülmúl: medence, jakuzzi, egyedi tervezésű kemence és különleges növények találhatók benne. A feleség, Gina álmodta és tervezte meg a kert minden egyes pontját, a férj pedig igyekezett teljes mértékben megvalósítani az elképzeléseket.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.