Téged mi hoz ki a sodrodból?

Forrás: Thinkstock -
szavazás stressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi húz fel, amikor a Facebookot pörgeted? Mivel dühíthetnek fel a kollégáid a leginkább a munkahelyeden? Mikor érzed úgy a leginkább, hogy a legszívesebben kiugranál a volán mögül? Szavazz, és tudd meg, mivel lehet kihozni minket, magyarokat a sodrunkból!

A stressz életünk velejárója. Jelen van a munkahelyünkön, az otthonunkban, a családi, baráti körünkben. Szinte bárhol találkozhatunk olyan apró tényezőkkel, amelyek ha nyugodt lelkiállapotunkban találnak meg, akár fel sem tűnnek, ám

ha rendre egymás után, halmozottan, egy-egy rosszabb pillanatunkban érnek bennünket, akár másodpercek alatt felhúzhatnak bennünket.

Forrás: Thinkstock

Ezek a stresszfaktorok, amelyeket most hétről hétre összegyűjtünk egy-egy témában, és megszavaztatjuk veled, hogy kiderüljön, mitől pöccen be a magyar – legyen szó a munkahelyről, a közösségi média platformjairól és idegesítő furcsaságairól, az otthonnal, családdal kapcsolatos tényezőkről, a közlekedésről és utazásról, valamint a vásárlásról.

Egy-egy téma szavazásánál összesen egy hét áll rendelkezésedre abban, hogy letedd a voksod a számodra legdühítőbbre, mindeközben pedig izgalmasabbnál izgalmasabb cikkeket olvashatsz róluk a Life.hu-n. A végén pedig felállítjuk a rangsort, amelyben összegezzük a legtöbb szavazatot kapott, és egyben legidegesítőbb stresszfaktorokat.

Ha szereted a kihívásokat, és megvan benned a képesség, hogy a stresszes hétköznapokban is megtaláld az élet apró örömeit, amelyek melegséggel töltik el a szíved, játssz velünk! 30 napon keresztül csak pozitív képeket posztolj az Instagramodra, használd a #30pozitivnap hashtaget, és a te képed is kikerülhet az oldalunkra.

Kövesd a Stresszfaktort hétről hétre, és szavazz arról, mi tud téged a legjobban felbosszantani!

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.