színésznő smink nélkül Kim Basinger sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves színésznőt eddig csak tökéletesen kamerakész állapotban és sminkben láthattuk, most azonban lehullt a lepel és fény derült igazi arcára.

Az egykori modellt 17 éves lánya, Ireland Baldwin fényképezte le alvás közben, aki a fotót azonnal közzé is tette közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/irelandbbaldwin
Forrás: Instagram/irelandbbaldwin

A két szőke szépség épp otthon tévézett és pihent, de Kim elaludt a műsoron, amit tini lánya azonnal ki is használt és megörökítette anyja igazi arcát. Basinger a fotón teljesen sminktelen, ráadásul hajpántot visel, aminek köszönhetően még jobban látszik arca. Szégyellnivalója azonban egyáltalán nincs, hiszen még most is gyönyörű és így már nem nehéz kitalálni, hogy Ireland kitől örökölte természetes szépségét.A fiatal lány egyébként anyja nyomdokaiba lépve már megvetette lábát a modellvilágban és előszeretettel osztja meg az életéről készült képeket. Legutóbb imádott kutyái és barátja társaságában pózolt egy szál bikiniben.

A legszebb sminkek világító kék szemekhezhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130711-sminkek-amik-a-kek-szemet-legjobban-kiemelik.htmlSzürke egérré változott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130729-szurke-egerre-valtozott-a-szupermodell-leonardo-dicapro-exe-bar-refaeli.htmlBikiniben lazult a hercegnőhttp://www.life.hu/szepulj/20130729-beatrix-yorki-hercegno-egy-jachton-napozott-kedvese-dave-clark-tarsasagaban.html4 finomság a konyhából, amitől szőke leszelhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130708-termeszetes-szokito-technikak.htmlEzért vág mindig savanyú képet Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130723-nem-mindig-unottak-es-rosszkedvuek-a-savanyu-arcot-vago-emberek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.