Ausztráliában lesz Angie és Brad esküvője?

Brad Pitt karácsony esküvő házasság Ausztrália találkozás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár jelenleg a világ két másik oldalán dolgozik, a hírek szerint pedig csak karácsonykor látják egymást újra. Vajon épp az esküvőjük napján?

Míg Brad Pittet az Egyesült Királyságba szólítja munkája, addig menyasszonya épp a világ másik végében forgatja legújabb filmjét, az Unbrokent, amely a hírek szerint jövőre kerül a mozikba.

Forrás: AFP

A pár, akik még sosem töltöttek ilyen sok időt egymástól távol, nemcsak a pihenés és az ünneplés miatt várják a karácsonyt: egy közeli ismerősük szerint ekkor lesz csak alkalmuk újra találkozni. És ezúttal a hamarosan 50 éves Brad fog repülőre ülni, hogy meglátogathassa kedvesét. Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, a sztárpár decemberre tervezi az esküvőt, hogy hol, azt azonban még nem tudni. Lehetséges, hogy két forgatási szünet között Ausztráliábann állnak oltár elé?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.