terhesség szex szerelem megcsalás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szép dolog az, amikor az ember fia szeretőt tart, de az még ennél is rosszabb, ha közben elhiteti élete párjával, hogy mégis csak őt szereti, és gyereket csinál neki. Hölgyolvasónk elkeseredett levelére Franco Marco válaszolt.

Szia, Marco!
Immár négy éve vagyok együtt az élettársammal. Van egy gyönyörű kislányunk. Az első évben még minden rendben is volt közöttünk, de akkor belépett az életünkbe egy harmadik személy. Az élettársam szeretőt tart három éve folyamatosan. Én is ismerem a lányt. Miközben otthon már nem úgy viselkedik velem, mint előtte. Kiabál velem, volt, hogy megütött többször is, mert szidalmaztam a szeretőjét. Reggel arra kelünk, hogy csörög a telefonja, és hívja a lány, hogy találkozzanak. Ő azonnal pattan, és már indul is hozzá. Ez napról napra így megy. Sok mindent tudnék még felsorolni, hogy miket tesz meg a lány miatt, de ahhoz egy könyv is kevés lenne. Ez nagyon fáj nekem. Ugyanakkor vannak napok, amikor úgy tűnik, hogy semmi gond nincs közöttünk. Szexuális életünk is van. Újra teherbe is estem tőle, de sajnos elveszítettük a babát. Ekkor a szüleimnél voltam pár napot, de az élettársam akkor is a szeretőjénél vigasztalódott. Mégis együtt élünk. Azt sem mondta még, hogy el akar hagyni. Lehet, hogy csak a gyerek miatt van velem? És attól fél, hogy őt elveszítheti? Nem tudom, hogyan változtathatnék ezen. Nagyon szeretem. Mit tegyek?

Üdvözlettel: Cukorborsó

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Kedves Cukorborsó,

Ha jól értem, létezik egy férfi, az élettársad, született tőle szép gyereked, volt szerelem is, meg boldogság majdnem egy évig. Aztán a férfi jó ízléssel választott melléd egy szép, csinos lányt, akivel teljessé tette az életét. Hasznos szeretőt talált, kielégíti vágyait, ráadásul reggel telefonon ébreszt, öle nyitott, befogad és vigasztal. Jó ember a te párod, Cukorborsó. Néha beléd hatol, terhessé tesz, a vacsit, amit főzöl, megeszi, az ágyadba este szó nélkül belefekszik . Ideális állapot, nem értem, miért lázadsz? A férfid se érti, hidd el, ezért üvölt, hogy felfogd: rohadt nagy mázlista vagy. Persze ha így sem eszmélsz, kénytelen beléd verni a jót. Jogos ez is. Ja, és ne izgulj, nem veszítheted el: még egy ilyen toleráns balekot, akit ennyiszer megalázhat, biztos nem talál. Kitartás, és írd a könyvet! Nem lesz leányregény.

Üdv.
M

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.