A legőrültebb 10 rekord - elképesztő videók

Forrás: Youtube -
rekord őrültség elmebeteg vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leghosszabb fülszőr, a legkidülledtebb szemgolyók és társaik  - kissé elmebeteg, de vicces rekordok, amelyeket felállítottak.

1. Egy indiai lakos, Anthony Victor „büszkélkedhet" a legdúsabb és leghosszabb fülszőrrel: 18 centis neki.

2. Az amerikai Kim Goodman rémisztően ki tudja nyomni a szemgolyóit szemüregéből. Egész pontosan 1, 20 centi a rekordja, amit 2007-ben mértek le Törökországban.

3. Egy brit nő, Christine Martin is érdekes rekordod állított fel: másfél órán keresztül vett fürdőt egy kukacokkal töltött kádban.

Garry Turner Forrás: Youtube

4. Első ránézésre kissé undorító és természetellenes a brit Garry Turner képessége, aki akár 15 centire is ki tudja nyújtani a bőrét. Ha erős idegzetűek vagytok, nézzétek meg, mire képes:

5. Azt nem tudni, mi vette rá erre, de az amerikai Jackie Bibby tartja a legtöbb csörgőkígyót a szájába vevő ember rekordját. 2011-ben nyolc csúszómászót kapott be, 12 és fél másodpercig bírta. Csak ha épp nem esztek, akkor nézzetek bele ebbe a felvételbe:

6. A leghosszabb női körmökkel a 68 éves, amerikai Lee Redmond dicsekedhet. 1979-ben kezdte növeszteni. Egy 2008-as adat szerint több mint nyolc és fél méter hosszú karmai voltak. Sajnos az asszony három évtizedes erőfeszítése egy perc alatt eltűnt, amikor 2009-ben autóbalesetben elvesztette körmeit.

7. Az Űr Cowboy művésznevű következő delikvens sem túl normális. Az ausztrál Chayne Hultgren rekordja fájdalmas és bizarr: ő tudja a szemgolyójával a legnagyobb súlyt elhúzni. 2009-ben több mint 400 kiló ember és bicikli lógott a szemgolyóján.

8. A New Mexikói Kevin Cole bizonyára nagy spagetti rajongó. Ő tömködi tele a legtöbb olasz tésztával az orrlyukait.

9. A török Ilker Yilmaz teljesítménye sem mindennapi: ő spricceli a legmesszebbre a tejet a szeméből, egész pontosan 2 méter 80 centire.

10.A Frodo kapitány fedőnevű norvég férfi egy igazi gumiember: képes arra, hogy átpréselje fejét és vállait egy teniszütőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.