Sean Penn Gregor Bernadett válás Jesse James Sandra Bullock sztárszakítás Eva Longoria Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sandra Bullockot pornószínésznőért hagyta el a férje, Eva Longoriát tulajdon barátnőjével csalta meg a kedvese, és a Barátok közt sztárjai is sorra váltak szinglikké. Íme a legpikánsabb sztárszakítások 2010-ben.

Gregor Bernadett és Somogyi István

A magyar díva válásától hangos hetek óta a hazai bulvársajtó: Berni és színészkollégája, Magyar Attila egy közös színdarab próbái alatt egymásba szerettek. Az érzelmek olyan magas hőfokon égnek, hogy a színésznő beadta a válókeresetet, és ma már együtt él új párjával. ,,Őszintén beszélgettünk Bernadettel, és nincs több titok. Már tudom, hogy ő pontosan azt szeretné, ami most van. Tehát ezzel az emberrel szeretne élni, vannak vele álmai, szeretne neki gyereket szülni. Legyen kimondva, a házasságunknak vége!" - vallotta nemrég az elhagyott férj a Bors hasábjain.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Németh Kristóf és Niki

Három év után ért véget a Barátok közt színészének, Németh Kristóf házassága. A pár már egy ideje külön élt, hiszen Niki augusztusban Angliába utazott nyelvet tanulni, otthonhagyva gyermküket, Lócit. A közelállók tudni vélik, hogy a különválásban egy harmadik félnek is szerepe volt. Az ünnepeket a kicsi miatt együtt tölti a pár, hiszen számukra Lóci érzései mindennél fontosabbak, de januártól minden bizonnyal új korszak kezdődik majd mindkettőjük életében.

www.rtlklub.hu
www.rtlklub.hu

Kiss Ramóna és Tóth Norbi

A Barátok közt Zsófiját alakító színésznő ötéves kapcsolata is idén ért véget. Viszonyuk az utóbbi időben igen nagy próbatételeknek volt kitéve: a színésznőt lefoglalták a sorozat forgatásai, egyéb színházi szerepei és esküvőszervezői munkái, kedvese pedig Pápára szerződött - és úgy tűnik, a hosszú távkapcsolat nem tett jót a fiataloknak. Reméljük, Ramóna élete is hamarosan rendbe jön, akárcsak a Mátyás király tér Zsófijáé.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Balogh Edina és Alex

Érdekes egybeesés, hogy a képernyőn is tönkrement az utóbbi három színész magánélete - akárcsak a való életben. Edina közel három évig járt jegyben kedvesével, Alexszel, amikor nyáron felbontották az eljegyzésüket. A szőke szépség azonban nem búsult sokáig, igen hamar új párra talált Mártha Imre - a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója személyében.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Sandra Bullock és Jesse James

Mindenkit, de leginkább a színésznőt érte sokként a hír, amikor Oscar-díjának átvétele után néhány nappal napvilágra kerültek a részletek a férjének igen szaftos szexbotrányairól. Mint kiderült, Jesse nem unatkozott, míg világhíres neje a sikerfilmeket forgatta: a vagány motoros pornószínésznőkkel, erotikus modellekkel és pincérnőkkel múlatta az időt. Sandra a hírek hallatán nem teketóriázott, beadta a válókeresetet, munkáit lemondta, és azóta ideje nagy részét örökbefogadott gyermekének, és önmagának szenteli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Courteney Cox és David Arquette

A színész házaspár 11 évet húzott le együtt, de úgy tűnik, kapcsolatuk menthetetlen. A Sikoly című film forgatásán szerettek egymásba, kapcsolatuk botrányoktól mentes volt. Októberben azonban kiderült, a pár már hónapok óta külön utakon jár. David hamar belevetette magát a ,,facér" életbe - sorra teszi tiszteletét a legnagyobb hollywoodi bulikon, csinos fürdőruhamodellek társaságában. Ezalatt leendő exét a válásban igen tapasztalt Jennifer Aniston vigasztalja...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Halle Berry and Gabriel Aubry

A filmvilág egyik leggyönyörűbb nőjének magánélete is tartogatott némi csavart 2010-re. Áprilisban a színésznő és modell kedvese négy év után a különválás mellett döntöttek, de a barátság megmaradt közöttük, hisz kislányuk örökre összeköti őket. Ma már egyik fél sem unatkozik: Halle néhány hónapja a szívtipróval, Oliver Martinezzel jár, exe pedig az amerikai valóságshow sztár Kim Kardashian-nal kavar.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Aguilera és Jordan Bratman

A pár öt évet húzott le együtt, mígnem idén bejelentették a válást. Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak, és minden cécó nélkül megegyeztek a vagyont és kétéves kisfiukat, Maxot illetően. Jordanről, a zenei producerről azóta nem sokat hallani, híres nejéről azonban annál többet. Ő minden bizonnyal egy vállrándítással elintézte a dolgot - szinglisége óta leszbikus kalandokba keveredett, saját filmjét népszerűsíti, és belevetette magát az éjszakai életbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva Longoria és Tony Parker

A csinos Született feleség már kevésbé viseli jól az utóbbi hetek megpróbáltatásait. Kosaras férjének mobiljában ugyanis félreérthetetlen üzenetekre bukkant, melyek kebelbarátnőjétől származtak. Így Eva végre hajlandó volt kinyitni a fülét, és meghallgatni barátait, akik évek óta susognak neki férje kicsapongásairól. A színésznő most búslakodik, a munkába vetette magát, és barátai is segítik a válás körüli teendőkben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Susan Sarandon és Tim Robbins

A nyáron jelentette be Hollywood álompárja, hogy a válás mellett döntöttek. Huszonhárom évig voltak együtt, és bár sosem házasodtak össze, kapcsolatuk mindig is példaértékű volt a filmvilág köreiben. Különválásuk botrányok és szalagcímek nélkül, egyszerűen zajlott - inkább magukban, mintsem a médián keresztül próbálják lezárni az együtt töltött két évtizedet. Két gyermekük született: a 20 éves Jack és a 17 éves Miles.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sean Penn és Robin Wright

Idén nem egy híres színészházaspár kapcsolata ment tönkre: a pár évek óta próbálja megmenteni a 13 éve tartó házasságot, de úgy tűnik, sikertelenül. Tavaly beadták a válókeresetet, idén pedig hivatalosan is pecsét került válási papírjaikra. Pedig úgy tűnt, a korábban igen botrányos életű Sean-t végre megszelídíti a nyugodt és békés színésznő, de kapcsolatuk nem tarthatott örökké.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Charlize Theron és Stuart Townsend

Dél-Afrika gyöngyszeme, a gyönyörű színésznő házasságának is idén lett vége - férjével, az ír színésszel már külön utakon járnak. Kapcsolatukra rányomta a bélyegét, hogy míg az Oscar-díjas színésznő karrierje az egekben szárnyal, addig férjét alig ismerte valaki. Kilenc év házasság után még tettek néhány lépést - romatikus utazásra indultak Mexikóba - de sajnos kiderült: ez a szerelem már menthetetlen. Charlize-t azóta kollégájával és legjobb barátjával, Keanu Reeves-el is összehozták, de úgy tűnik, jelenleg nincs potenciális jelölt a szépség életében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Scarlett Johansson és Ryan Reynolds

Az igen nőies idomokkal megáldott színésznő és szintén színész kedvese a minap jelentették be: válnak. A pár három éve jár együtt, 2 évig voltak házasok, most azonbann véget vetnek kapcsolatuknak. A döntésben nem játszik szerepet harmadik fél - a távolságra hivatkoztak. Woody Allen múzsája most ismét szabad préda - Scalett házassága előtt igen kicsapongó életet élt, így minden bizonnyal könnyedén viseli majd a frissen jött függetlenséget.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.