hiszti lovarda plasztikcica Való Világ 4 VV Szandika kiborult Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajtóvadászattal zárult a villalakók kinti programja, mivel Szandika ismét kiborult, és megpróbált megszökni a lovardából.

Szandika, Éva, Anikó és Jerzy jutalomból mehetett el lovagolni, miután sikerült teljesíteniük a nézők által megszabott kétszáz kilométeres Tour de Villát, vagyis a bicikliversenyt. Szandika felült a lóra, vágtázni kezdett, de valószínűleg a bizonyítási kényszer hatása miatt nem tudta uralni a lovat, aki ledobta őt.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Szandit a kudarc annyira elkeserítette, hogy amint felpattant, minden erejét összeszedve szaladni kezdett a többiek elől, valószínűleg annyira szégyellte magát, hogy nem mert a szemükbe nézni. Persze a nyomába eredtek, így lett a lovaglós programból egy Szandika hajtóvadászat - értesült a Blikk. Jerzynek végül csak sikerült rávennie a plasztikcicát, hogy ne rohanjon ki a világból, de őt annyira megviselték a történtek, hogy a villában újra kiborult, egy plédet húzott a fejére, és úgy zokogott egész este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.