Lindsay Lohan vádemelés nyomozás lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrségi nyomozást indítottak Lindsay Lohan ellen, akit ékszerlopással vádolnak. A színésznő jelenleg a próbaidejét tölti, ezért ha vádemeléssel végződik az ügy, azonnal visszakerül a börtönbe.

Ismét bajba került a botrányos magánéletéről ismert Lindsay Lohan. Egy Los Angeles-i ékszerboltból ugyanis eltűnt egy méregdrága nyaklánc, amit utoljára Lindsay próbált fel. A bolt biztonsági kamerájának felvételén pedig Lohan nyakában jól látható a nyaklánc, majd nyoma veszett. A rendőrség kedden készült átkutatni a sztárnak a bolt közelében fekvő lakását, ám mielőtt kiszálltak volna, az ékszert eljuttatta valaki egy helyi rendőrőrsre. A nyaklánc megkerülése ellenére a nyomozás folytatódik - szögezte le a rendőrség közleménye.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 24 éves színésznő az elmúlt három évben ötször fordult meg rehabilitációs klinikán alkohol- és kábítószerfüggősége miatt. 2007-ben ittas vezetés és kábítószerezés miatt bocsátották próbaidőre, ám azóta többször megszegte a bíróság által előírt feltételeket. Emiatt legközelebb február 25-re van beidézve a bíróságra. Ezért ha rábizonyítják a lopást, Lindsay azonnal visszakerülhet a börtönbe.

Lohan az Apád-anyád idejöjjön! című vígjátékban debütált a filmvásznon 1998-ban gyermekszínészként. Azóta több mint tucatnyi produkcióban szerepelt, ám pályafutása az utóbbi években félresiklott magánéleti problémái miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.