Jennifer Aniston és Sandra Bullock ugyanazt a férfit szerette

Brad Pitt Thandie Newton sztárpáros Sarah Jessica Parker George Clooney Don Johnson Sandra Bullock Antonio Banderas Barbra Streisand Juliette Lewis Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi álomgyár lakói gyakran kavartak egymással színészberkeken belül. Hitted volna, hogy Jennifer Aniston és Sandra Bullock is ugyanazt a férfit szerette egykor, és hogy Sarah Jessica Parker az egykori amerikai elnök fiával is járt?

Jennifer Anistonról mindenki tudja, hogy Brad Pitt felesége volt, válása óta pedig sorra randevúzik csapodár hollywoodi szívtiprókkal. De a szőkeség Brad Pitt előtt sem élt szűzies életet: járt Adam Duritz zenésszel, majd Paul Rudd és Tate Donovan színészekkel is - ez utóbbi B-kategóriás színész akkoriban Sandra Bullockkal is kavart. Ki tudja - talán Jennifer végzete az lenne, hogy mindig barna nőkért hagyják őt faképnél?

AFP
AFP

Aston Kutcher első szerelme sem a nála jóval idősebb Demi Moore volt - Bruce Willis exe előtt az égimeszelő srác járt a már elhunyt Britanny Murphy és January Jones színésznőkkel is. Januaryval Ashton még akkor ismerkedett meg, amikor mindketten modellkedtek, és a srác biztatta kedvesét, hogy induljon el a színészi pályán.

AFP
AFP

Matt Damon ma már boldog családapa, de tíz éve még nagy szoknyapecér hírében állt: korábban viszonya volt Minnie Driver és Winona Ryder színésznőkkel is. Winonát még Gwyneth Paltrow mutatta be Damonnak egy szilveszteri buliban 1997-ben - a pár pedig három évig járt együtt. Winona egyébként remekül megválogatta jóképű partnereit: a színésznőnek komoly kapcsolata volt többek között Johnny Depp-pel is.

AFP
AFP

Sarah Jessica Parker fiatalon méltó volt a Szex és New York-beli férfifaló figurához: a nyolcvanas években igen intenzíven próbált rálelni az Igazira. 1984-1991 között Robert Downey Jr. partnere volt, majd John F. Kennedy fiával, JFK Jr.-ral randizott, de a sikertelen szerelem után kollégáját, Nicolas Cage-et hálózta be. Végül - megunva a párkeresést - egy egészen jelentéktelen férfi oldalán kötött ki: 1997-ben ment férjhez a színész Matthew Broderickhez. Népes családjuk ellenére a pár kapcsolata nem éppen kiegyensúlyozott: állítólag Matthew képtelen elviselni neje sikereit, és folyamatos félrelépésekkel igyekszik kompenzálni saját sikertelenségét.

AFP
AFP

Courteney Cox jobban járt volna, ha David Arquette helyett Michael Keaton gyűrűjét fogadja el. Cox és Keaton 1988-tól hat éven át éltek együtt, és a Jóbarátok színésznője akkor azt hitte, Michael lehet a nagy Ő: "Ez a kapcsolat fontosabb számomra, mind eddig bármi az életemben. Michael a legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam" - nyilatkozta húsz éve a színésznő, aki később David Arquette színésznek mondta ki a boldogító igent, de azóta az ő útjaik is elváltak.

AFP
AFP

Barbra Streisand énekes-színésznő is kivette a részét a hollywoodi párkeresésből. Mielőtt 1997-ben eljegyezte magát James Brolin színésszel, az Ilyenek voltunk sztárja kavart Don Johnsonnal is. A Miami Vice szívtiprójának azonban a szőkék a zsánerei: Barbra után hét évig élt házasságban Melanie Griffith színésznővel, aki egy forgatás során beleszeretett Antonio Banderasba - ők azóta is boldog házasságban élnek.

AFP
AFP

George Clooney barátnőinek listája lényegesen hosszabb, mint filmjeinek sora. 1987-1989 között a sármos színész barátnője az a Kelly Preston volt, aki később Charlie Sheennel is járt, majd John Travolta nejeként jutott be az exkluzív hollywoodi partikra. Kelly tipikusan az az F-kategóriás színésznő, aki világhíres partnerek révén próbált magának - tehetség híján - némi ismertséget kicsikarni.

AFP
AFP

Brad Pitt sem maradhat le a listáról: a világ egyik legszebb férfija számtalan gyönyörű hollywoodi színésznő szerelmét elnyerte, mielőtt Angelina Jolie "hálójába" került. Brad zsenge éveiben járt Juliette Lewis énekes-színésznővel, Claire Forlanival, Christona Applegate-tel és Thandie Newtonnal, eljegyezte Gwyneth Paltrow-t, feleségül vette Jennifer Anistont, majd jött Miss Jolie, aki úgy tűnik, megmutatta a szívtiprónak, milyen is egy igazi nő...

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.