Oprah Winfrey híresség Bon Jovi U2 Taylor Swift Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nyerte idén a legbefolyásosabb hírességek "versenyét" a Forbes magazin szerint.

Gaga az utóbbi évben 90 millió dollárt keresett turnéjával, és persze azzal, hogy gyakorlatilag minden nap tesz valamit, amiért felkerül a magazinok címlapjára. Egyszer megdöbbentő holdjáróit veszik górcső alá a kritikusok, máskor Gaga szokatlan fellépőruháiról ír minden divatlap. A Born this way énekesnője eszméletlen módon képes a megújulásra - szerintünk sok minden van még a tarsolyában. A dalos pacsirta népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több tíz millió rajongója van a legnépszerűbb közösségi portálokon is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A legfontosabb hírességek százas listájának élvonalában a népszerű popénekesnő mellett zenekarok, műsorvezetők és sportolók szerepelnek. Oprah Winfrey végzett a dobogó második helyén, a bronzérmes a tinisztár Justin Bieber lett. Az első tízben szerepel még a U2 zenekar, Elton John, Bon Jovi, Tiger Woods golfozó, Simon Cowell, az X-Faktor producere és Taylor Swift countryénekesnő is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.